1. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στη στέβια και τη ζάχαρη;

Η διαφορά ανάμεσα στη στέβια και τη ζάχαρη είναι ότι η στέβια δεν έχει θερμίδες, υδατάνθρακες,
είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, C, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, κάλιο και μαγνήσιο.

Διατροφικές αξίες

2. Μπορεί η στέβια να καταναλωθεί από παιδιά;

Η στέβια μπορεί να δοθεί σε παιδιά επειδή όμως η κατανάλωση υδατανθράκων παίζει σημαντικό ρόλο στη φυσιολογική
ανάπτυξη των παιδιών, προτείνεται να ζητηθεί η συμβουλή του παιδιάτρου πριν την κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών.

3. Τι βούτυρο χρησιμοποιείται;

Επιλέγουμε πάντα ελληνικό βούτυρο γάλακτος με αυθεντική γεύση και υψηλές θρεπτικές αξίες το οποίο απολαμβάνεται στο μοναδικό γαλακτομπούρεκό μας, στα ασυναγώνιστα τραγανά μπακλαβαδάκια μας και γλυκά ταψιού αλλά και σε πολλές άλλες λαχταριστές δημιουργίες μας!

4. Αν σας φέρουμε μια φωτογραφία/σχέδιο τούρτας 3D μπορείτε να το φτιάξετε;

Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε μπορεί να αποτελέσει προιόν έμπνευσης για μια τούρτα γενεθλίων από μια πολύ ωραία φωτογραφία…, το αγαπημένο του παιχνίδι, ή ότι το κάνει ευτυχισμένο μπορεί να γίνει το θέμα της τούρτας, είτε αποτυπώνοντας την  εικόνα πάνω σε λεπτό φύλλο ζαχαρόπαστας με βρώσιμα χρώματα είτε φτιάχνοντάς το χειροποίητα 3D με ζαχαρόπαστα.

5. Πόσο καιρό πρίν πρέπει να κάνω την παραγγελία μου?

Για να μην υπάρχουν περιορισμένες επιλογές σε γεύση και σε σχέδια κάντε την παραγγελία σας 6-7 μέρες πρίν την παράδοση.

6. Σε τι μέγεθος βγαίνουν τα γλυκά με στέβια;

Στο κατάστημά μας τα βρείτε ποικιλία γλυκών με στέβια σε ατομικά όπως πάστες, τάρτες μπολ προφιτερόλ, τούρτες, παγωτό και για να κεράσετε χωρίς τύψεις… ταρτάκια, τρουφάκια, κορμουδάκια αλλά και αφράτα cookies για ένα ιδανικό πρωινό.

7. Πως μπορώ να υπολογίσω πόσα κιλά τούρτας θα χρειαστώ;

Τα κιλά της τούρτας υπολογίζονται ανάλογα με το σχέδιο, την επικάλυψη και το σχήμα της. Αν η τούρτα έχει επικάλυψη σαντιγι ή σοκολάτα υπολογίζουμε 9-10 άτομα ανα κιλό περίπου. Αν η τούρτα έχει επικάλυψη ζαχαρόπαστα υπολογίζουμε 6-7 άτομα ανα κιλό περίπου.

8. Ποια η διαφορά του γαλακτομπούρεκου με της αγοράς;

Το μυστικό για ένα πετυχιμένο γαλακτομπούρεκο είναι τα αγνά υλικά όπως το χειροποίητο φύλλο, ελληνικό βούτυρο γάλακτος, φρέσκο γάλα και αυγά. Αυτά είναι τα υλικά που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο με βελουδινη μυρωδάτη κρέμα. Φτιάχνεται καθημερινά με παραδοσιακό τρόπο, αγάπη και μεράκι. Ο συνδιασμός του με φυλλο καταίφι… αδιαπραγματευτα μοναδικός!

9. Ποιά η διαφορά του μιλφειγ σας με της αγοράς?

Το μιλφέιγ μας θα το βρείτε στην κλασική αλλά και στην γαλλική εκδοχή του. Στην κλασική εκδοχή του αποτελείται από φρεσκοψημένη σφολιάτα βουτύρου και κρέμα πατισερί. Στην γαλλική εκδοχή του αποτελείται από τρείς στρώσεις χειροποίητη καραμελωμένη σφολιάτα, δύο στρώσεις κρέμα πετισερί, καραμελωμένα φουντούκια και τρίμα καραμέλας. Το δικό του κοινό έχει αποκτήσει και το μιλφέιγ σοκολάτας! Μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας συνδιασμούς προσθέτωντας κομμάτια φράουλας ή καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Σε κάθε περίπτωση το μιλφέιγ φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σας τη στιγμή που γίνεται η παραγγελία σας.

10. Πόσο κοστίζει μια 3D τούρτα;

Το κόστος μιας τούρτας 3D εξαρτάται από το σχέδιο, το μέγεθος και το βαθμό δυσκολίας της. Καλό είναι να έχετε καταλήξει στο σχέδιο της τούρτας για να μπορούμε να πούμε το κόστος της.

11. Πως υπολογίζουμε τα κιλά για μια 3D τούρτα;

Τα κιλά για μια 3D τούρτα υπολογίζουμε 6-7 άτομα ανά κιλό αλλά αυτό μπορεί α αλλάξει ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε.

12. Τι είδους εγγύηση δίνει η επιχείρησή σας;

Η επιχείρησή μας δίνει εγγύηση 100% ότι τα γλυκά θα είναι φρέσκα, με υπογεγραμένα την ημέρα και
την ώρα που θα παραδοθούν, τα κιλά και το σχέδιο που έχουμε συμφωνήσει.