Η ιστορία του γνωστου γαλλικού γλυκού αρχίζει κάπου στο 1651, όταν ο Γάλλος Φρανσουά Πιέρ ντε λα Βαρέν, δίνει πρώτος τη συνταγή του, στον «Γάλλο Μάγειρά» του. Αργότερα το εξέλιξε ο Μαρί Αντουάν Καρέμ, αλλά διάσημο το έκανε ο ζαχαροπλάστης Αντόλφ Σενιό, το 1867.

Το γλυκό που σημαίνει «χίλια φύλλα», πήρε το όνομά του από τον τρόπο που ανοίγεται η κλασική γαλλική σφολιάτα, διπλώνοντας πολλές φορές τα κομμάτια της ζύμης, για να ανοίξει ξανά και ξανά με τον πλάστη (και φυσικά μπόλικο βούτυρο ανάμεσα), ώσπου να φτιάξει το πιο λεπτό, το πιο αέρινο φύλλο. Στην κλασική του εκδοχή, διαθέτει τρεις στρώσεις σφολιάτα και δύο κρέμας πατισερί.

Στο ζαχαροπλαστείο μας το Mille Feuille αποτελεί αναμφίβολα μια top επιλογή!
Η άρτια τεχνική, τα ξεχωριστά και ιδανικά υλικά σε συνδιασμό με την παρασκευή του γλυκού μπροστά στα μάτια του πελάτη το καθιστούν το πιο ωραίο Mille Feuille του Πειραιά.

Τα τραγανά φύλλα γεμίζουν με πλούσια μυρωδάτη κρέμα ευφάνταστες παραλλαγές του κλασικού Mille Feuille!

Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα γλυκά μας και να μας γνωρίσετε.